PC GOJAČE

Priložnosti – razvoj – prihodnjost

Kaj je team building?

Vsi, ki se sploh sprašujejo kaj je team building, so nedvomno do odgovora do tega, prišli tudi tako, da so raziskovali programe za team building, ideje za team building in pa seveda tudi cene, ki jih različne agencije, ki se ukvarjajo s team building organizacijo, ponujajo na trgu.

A kljub pregledu različnih idej, programov in pa ponudnikov team building programov, je do natančne definicije kaj je team building, razmeroma težko priti – saj si vsaak agencija in pa vsak ponudnik, ki deluje na področju team buildinga, po svoje razlaga, kaj točno v sam team building sodi.

Če pogledamo iz laičnega vidika si interesenti za izvedbo team building dogodka za svoje podjetje, ponavadi razlagajo pod pojmom team building-a, sklop aktivnosti in dejavnosti, ki se za zaposlene v podjetju, izvajajo zato, da se poskrbi za prijetno vzdušje zaposlenih, z namenom, da se uresničijo ali začnejo uresničevati nekateri cilji, ki jih podjetje sploh kot osnovo za izvedbo team buildinga, postavi organizatorju in izvajalcu team buildinga.

Ti cilji so lahko izključno “zabavne in družbene” narave, lahko pa so povezani z motivacijo zaposlenih ali uresničevanjem novih, dodatnih in specifičnih ciljev podjetja (npr. osvajanje novih veščin, poznavanje delovanja novih orodij, ipd…).

Dodatno: Zakaj si team building za podjetja zasluži posebno pozornost?

Kaj je team building?

kaj je team building

Če strnemo odgovor na vprašanje kaj je team building, ugotovimo, da je:

team building je vsako ciljano izvajanje vnaprej določenih aktivnosti za zaposlene v podjetju, z namenom, da se dosegajo zastavljeni cilji team buildinga

V tem pogledu lahko lažje razumemo zakaj so posamezne vrste team buildingov med seboj tudi tako različne. In od tod postane hitro jasno zakaj je nek team building kulinarični, drugi adrenalinski in športni, tretji zabavni, četrti motivacijski in tako naprej.

Bolj kot samo vprašanje kaj je team building, je verjetno na mestu kateri team building izbrati za podjetje. In pa, predvsem zakaj izbrati nek team building program in zakaj izbrati točno določeno agencijo, ki se ukvarja s posamezno vrsto team building programa.

Na ta vprašanja vam pomaga odgovoriti vsebina, ki se skriva pod naslovom Team building za podjetja – zakaj si zasluži vašo pozornost?

Dodatne informacije boste našli tudi na naši prvi strani, kjer so opisani potenciali PC Gojace, za izvedbo team building programov.

Označene besede: kaj je team building