PC GOJAČE

Priložnosti – razvoj – prihodnjost

Kateri namakalni sistemi so v ponudbi Growshop Ljubljana

Pri Growshop Ljubljana ponujajo različno opremo za outdoor ter indoor gojenje namakalni sistemi, pa so del ponudbe. To so sistemi za avtomatsko zalivanje rastlin.

V Growshop Ljubljana nudijo tudi grow box komplet, gnojila, prezračevalne sisteme, trimerje, merilce pH in EC in drugo dodatno opremo. Pri njih pa najdete tudi zbirateljska semena indijske konoplje podjetja Bulk Seed Bank.

Namakalni sistemi Growshop Ljubljananamakalni sistemi

Namakalni sistemi, katere nudi Growshop Ljubljana so namenjeni zalivanju vaših rož, brez da bi vi bili pri temu prisotni. Uporabljajo jih za to, da sistem sam zaliva, vse kar morate storiti vi je da zmešate gnojila v posodi z vodo. Črpalka namakalnega sistema, se bo vključila ob določeni uri ter zalila vaše rastline.

Namakalni sistemi se ločujejo med seboj v temu, za koliko rož so namenjeni. Za večje rastlinjake, kjer gojimo mnogo rastlin, je mogoče potrebno kupiti več manjših sistemov. Običajno so ti sistemi za namakanje narejeni za zalivanje 8, 16, 20 ali 40 rastlin.

Namakalni sistem 8 rož GIB industries

To je manjši sistem zelo primeren za domačo uporabo pravijo pri Growshop Ljubljana. Je zelo majhen sistem za zalivanje rastlin, kateri ima možnost delovanja do višine 0,5 m. Če posodo z vodo postavimo višje namakalni sistem ne bo deloval. Dolžina cevk za namakanje rastlin je 1 m, zato mora biti namakalni sistem postavljen v neposredno bližino rastlin. V kompletu je dodana tudi črpalka za zalivanje in sistem je delujoč takoj ko ga priključite.

Namakalni sistem 8 rož GIB industriesNamakalni sistem 16 rož

Ta sistem je skoraj enak zgoraj opisanemu sistemu za 8 rož. Razlika je le v številu cevk za zalivanje, katerih ta sistem ima 16. Višina posode je največ 0,5 m ter dolžina cevk 1 m. Enako velja tudi za ta sistem, da mora biti postavljen neposredno ob rastline.

Namakalni sistem 20 rož

Namakalni sistem za 20 rastlin je prav tako skoraj enak zgornjima dvema sistemoma. Enako je tudi pri njemu največja višina posode za vodo 0,5 m ter dolžina cevk prav tako 1 m. Postavitev v bližino rastlin je obvezna.

Namakalni sistem 40 rož

Sistem za zalivanje za 40 rastlin je rahlo večji sistem namakanja. Sicer je pri njemu enako kot pri zgornjih modelih, da se posoda z vodo postavi na višino do 0,5 m. Vendar so pri tem sistemu cevke dolžine 1,3 m, kar pa nam omogoča da lahko postavimo ta sistem blizu rastlin.

Povzetek: Predstavili smo vam kateri namakalni sistemi se dobijo pri Growshop Ljubljana. Cene se od enega sistema do drugega, ne razlikujejo kaj dosti, saj je razlika med njimi le v številu cevk za zalivanje rož. Vsa ostala oprema teh sistemov je enaka. V primeru, da gojimo manjše število rastlin, samo odstranimo odvečno število cevk.